Poruka Predsjednika Uprave

Cijenjeni klijenti,

Od 1997. godine poslujemo u bankarskom sektoru ponosni zbog činjenice da smo ZiraatBank BH d.d. koja je prva banka u Bosni i Hercegovini osnovana sa stranim kapitalom.

Ponosni smo i sretni što sa iskustvom stečenim tokom 26 godina doprinosimo pronalasku rješenja za finansijske potrebe fizičkih i pravnih lica i njihovim pripremama za budućnost.

ZiraatBank BH d.d. će i od sada, kao što je radila i ranije, nastaviti proizvoditi efikasna, brza i konkurentna rješenja za sve vrste finansijskih potreba onih koji predstavljaju ekonomsku vrijednost, a to su industrijalci, proizvođači, prerađivači, investitori u turizam, poduzetnici svih veličina i svi klijenti fizička lica.

Sa svojih 35 poslovnica i isturenih šaltera ZiraatBank BH d.d. pronalazi karakteristična rješenja za finansijske potrebe kako firmi, tako i fizičkih lica u Bosni i Hercegovini.

Naša buduća vizija je da uz sinergiju i bogato znanje Ziraat finansijske grupacije, našu efikasnu tehnološku infrastrukturu, snažan kapital, te stručno osoblje koje je uvijek uz vas i neograničeno će vas podržavati, budemo “Više od banke”.

S poštovanjem,
Bülent SUER
Predsjednik Uprave