Investicioni Krediti

Investicioni krediti - kratkoročni ili dugoročni, namjenski krediti, čija namjena je finansiranje kupovine poslovnog prostora od strane fizičkog lica, kupovina stambene jedinice po osnovu koje će se ostvarivati dodatni prihodi (rentom), odnosno finansiranje projekata fizičkih lica koji će za rezultat imati ostvarenje dodatnih prihoda, koji se odobravaju svim fizičkim licima u zemlji.

Isplata - kreditna sredstva uplaćuju na račune drugih lica po osnovu predočene validne dokumentacije, uz mogućnost gotovinske isplate do 30% od iznosa kredita, max. do 60.000,00KM.

Iznos - determiniran je visinom mjesečnih primanja na način da se primjenjuje kriterij da mjesečni anuitet podnosioca zahtjeva ne smije prelaziti ½ redovnih mjesečnih primanja ukoliko ista ne prelaze iznos od 1000,00KM, odnosno 2/3 redovnih mjesečnih primanja ukoliko ista prelaze iznos od 1000,00KM.

Maksimalan rok otplate - 240 mjeseci sa mogućnošću odobravanja grace perioda od 6 mjeseci.

Obezbjeđenje - hipoteka na nekretnini, jemstvo fizičkog lica, prvoklasni kolateral u vidu novčanog depozita, zalog na pokretnu imovinu i vrijednosne papire, jemstvo pravnog lica, kao i druga sredstva obezbjeđenja.

Informacioni List

Za više informacija o mreži naših poslovnica kliknite ovdje.