NOVOSTI

Proširenje ATM mreže

Poštovani klijenti, Obavještavamo Vas da je ZiraatBank BH svojoj mreži ATM-ova pridružila ATM na lokacijama u:
naselju Dobrinja Sarajevo - Branilaca Dobrinje 4 A, 71 000 Sarajevo
Kladanj-  Alije Izetbegovića bb, 75 280 Kladanj
Kalesija- Ulica šehida bb 75 260 Kalesija
Turbe , Bosanska bb 72283 Turbe
Za dodatne informacije kontaktirajte vašu najbližu poslovnicu.

ZiraatBank BH dd
Više od banke

NOVOSTI

ZIRAAT BANK Dobitnik priznanja "ZLATNI BAM"

"Ziraat Bank BH" dobitnik je priznanja "Zlatni BAM" za najveći rast depozita koji je prošle godine porastao za 105,82 posto u odnosu na 2012. godinu.

Priznanje Banci je dodijelio finansijsko-poslovni magazin ”Banke u BiH” na svečanosti održanoj u srijedu, 23. jula 2014. godine.

NOVOSTI

Ziraat Bank Turska- finansijska linija

Ziraat Bank Turska je obezbijedila finansijsku liniju, u iznosu od jedne stotine miliona Eura  (EUR 100,000,000). Finansijska linija je na period od deset godina, a biće implementirana i plasirana krajnjim korisnicima u Bosni i Hercegovini putem dvije finansijske institucije: Turkish Ziraat Bank Bosnia d.d. Sarajevo i Bosna Bank International d.d. Sarajevo. Namjena sredstava finansijske linije je da omogući pristup finansiranjima za investiranja u poljoprivredu i drugu proizvodnju, turizam i ostale vezane usluge fizičkim licima i malim i srednjim preduzećima (SME), sa osobitim naglaskomna održivi manjinski povratak na cijeloj teritoriji Bosne i Hercegovine.

NOVOSTI

ZiraatBank BH dd u Banjoj Luci

UPoštovani klienti, Obavještavamo Vas da je ZiraatBank BH svojoj mreži poslovnica pridružila i poslovnicu u Banjoj Luci, koja je počela sa radom 07.10.2013, na adresi Nikole Pašića 18.

Za dodatne informacije kontaktirajte nas na broj telefona 051/922-020