NOVOSTI

Proširenje ATM mreže

Poštovani klijenti, Obavještavamo Vas da je ZiraatBank BH svojoj mreži ATM-ova pridružila ATM na lokacijama u:
naselju Dobrinja Sarajevo - Branilaca Dobrinje 4 A, 71 000 Sarajevo
Kladanj-  Alije Izetbegovića bb, 75 280 Kladanj
Kalesija- Ulica šehida bb 75 260 Kalesija
Turbe , Bosanska bb 72283 Turbe
Za dodatne informacije kontaktirajte vašu najbližu poslovnicu.

ZiraatBank BH dd
Više od banke

NOVOSTI

Sporazum o saradnji

Turkish Ziraat Bank Bosnia i Federalni zavod za penzijsko i invalidsko osiguranje potpisali su sporazum o saradnji.

Sporazum su potpisali direktor Turkish Ziraat Bank Bosnia Ali Riza Akbaš i direktor Federalnog zavoda PIO Zijad Krnjić. Svrha potpisanog ugovora je, prije svega, pomoć penzionerima koji će od sada sa što manje procedura i administrativnih obaveza preuzimati svoja primanja.

S tim u vezi, Turkish Ziraat Bank Bosnia pružat će penzionerima bankovne usluge u vidu preuzimanja penzija, te podizanja kredita bez žiranata.

NOVOSTI

Ziraat Bank Turska- finansijska linija

Ziraat Bank Turska je obezbijedila finansijsku liniju, u iznosu od jedne stotine miliona Eura  (EUR 100,000,000). Finansijska linija je na period od deset godina, a biće implementirana i plasirana krajnjim korisnicima u Bosni i Hercegovini putem dvije finansijske institucije: Turkish Ziraat Bank Bosnia d.d. Sarajevo i Bosna Bank International d.d. Sarajevo. Namjena sredstava finansijske linije je da omogući pristup finansiranjima za investiranja u poljoprivredu i drugu proizvodnju, turizam i ostale vezane usluge fizičkim licima i malim i srednjim preduzećima (SME), sa osobitim naglaskomna održivi manjinski povratak na cijeloj teritoriji Bosne i Hercegovine.

NOVOSTI

ZiraatBank BH dd u Banjoj Luci

UPoštovani klienti, Obavještavamo Vas da je ZiraatBank BH svojoj mreži poslovnica pridružila i poslovnicu u Banjoj Luci, koja je počela sa radom 07.10.2013, na adresi Nikole Pašića 18.

Za dodatne informacije kontaktirajte nas na broj telefona 051/922-020